Coaching

toos werkloos hulp solliciteren cvs
Wanneer je behoefte hebt aan snelle feedback en persoonlijke begeleiding dan kan ik je ook coachen.
Vind je het spannend om een sollicitatiegesprek te voeren? Weet je soms niet goed welk antwoord je moet geven? Merk je dat je bezig bent met wat het bedrijf wil horen en vergeet je daardoor jouw eigen antwoord? Geloof me, dit gebeurt bij veel mensen. Daarom is een-op-een coaching ook mijn meest gekochte dienst. In een sessie beantwoord ik al jouw vragen rondom solliciteren. Verder focussen we op:
Sollicitatiegesprek oefenen
Toepassen van effectieve gesprekstechnieken
Jouw persoonlijke pitch
De investering voor een coachingsessie van 1 uur is € 99,-. Naast dat je mij een uur lang alles mag vragen wat je wil weten over solliciteren, krijg je ook mijn e-book vol tips, tricks en opdrachten. Super handig als naslagwerk om nog even op terug te kijken. 

Je kan een sessie boeken door onderaan deze pagina een bericht te sturen via het contactformulier. Ik neem op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om de sessie in te plannen.
artikelen-over-werkloosheid-schrijven
Marloes-leert-meer-over-solliciteren
"Ik leerde in een uur een-op-een coaching met Anna meer dan ik de hele dag had kunnen vinden met surfen op internet".
Marloes van der Wiel - Marketing & Communicatie

Wil jij aan de slag om jouw gespreksvaardigheid te verbeteren?

Een-op-een coaching is het meest effectief! Je boekt een-op-een coaching door het contactformulier rechts in te vullen.
Direct antwoord op al jouw vragen
Alle gesprekken vinden plaats via videobellen
Nooit meer doodzenuwachtig een gesprek in

Wat andere over Toos zeiden

Kirsten
Consumer Psychologist & Marketeer

Het beste dat ik voor mezelf heb gedaan in mijn sollicitatie avontuur is contact opnemen met Anna. In het begin twijfelde ik of ik dit wel wilde betalen voor hulp bij het solliciteren, maar het was het echt dubbel en dwars waard! Anna weet waar ze het over heeft en voelde feilloos aan waar ik sta en op welk vlak ik vastliep. Hierdoor waren de feedback en tips die ze me gaf heel passend. Dankzij de korte lijntjes in ons contact en coachende houding van Anna heb ik in heel korte tijd grote stappen kunnen zetten: een strak CV en sterke brief. En het mooiste: de eerste sollicitatie die ik verstuurde met mijn nieuwe CV en brief leidde direct tot een uitnodiging voor een gesprek!

Lotte
 van den Biezenbos
Projectmanager

Anna van Toos Werkloos kwam als een echte lifesaver op mijn pad. Eigenlijk alles wat ik zocht bood zij aan, hulp bij mijn CV, motivatiebrief en 1-op-1 coaching. Anna bood een luisterend oor, maar vooral praktische tips en eerlijke, waardevolle feedback waar ik écht wat aan had. Door de opdrachten van Anna ben ik meer de diepte in gegaan en dit heeft me heel erg geholpen. Ik vond al heel snel een nieuwe baan, maar mocht ik ooit weer gaan solliciteren weet ik dat ik er met Anna wel weer uitkom!

Elsemiek
 Gerritzen
Virtual Assistant

Anna leerde mij dat je moet voorkomen dat je ‘paniekvoetbal’ gaat spelen. Ik vond al snel een nieuwe parttime baan en besloot daarnaast mijn droom achterna te gaan, verder werken aan mijn eigen onderneming Else Matters als virtueel assistent. Anna liet mij inzien dat werkloos zijn geen falen is en dat je er juist positief tegenover moet staan. Hoe vaak in je leven gaat het gebeuren dat je een redelijk inkomen hebt en tijd hebt om jezelf te ontwikkelen en belangrijke skills aan te leren? Geef geld uit aan zelfontwikkeling en besteedt je tijd nuttig, dan wordt werkloos zijn bijna leuk.

Logo toos

Graafseweg 132
5213 AN Den Bosch
[email protected]

KvK: 78049318
BTW: NL003279053B70
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram