Spreken

toos werkloos spreken en presentaties over werkloosheid
In te huren voor het geven van (online) workshops of talks op events 
Ik spreek o.a. over:
De verschillende stappen in een sollicitatieproces
Hoe je innovatief & effectief kan solliciteren
Personal branding
Werkgeluk & Werkvitaliteit
Uiteraard kunnen deze onderwerpen ook samengevoegd worden of kan er op basis van bovenstaande punten een andere invulling worden besproken die beter aansluit bij het publiek.

Ik sta bekend om mijn vlotte, directe aanpak en dit komt ook terug in mijn workshops en talks. Ik houd het graag interactief en zorg dat mijn publiek de aandacht erbij houdt. Ik word veel gevraagd om workshops te geven op Hogescholen of Universiteiten, zodat studenten goed zijn voorbereid op het vinden van een stage of baan wanneer ze afstuderen. 

Mijn opdrachtgevers waren o.a. NHLStenden, Fontys, Hotel Management School Maastricht en Hotel School The Hague. Zie hieronder enkele reviews.

Prijs vanaf € 250,- (ex btw) per workshop of talk. De duur varieert van 30 tot 60 minuten en de precieze inhoud is in overleg. Wil je dat ik dezelfde workshop of talk meerdere keren achter elkaar doe? Dan komt er € 150,- (ex btw) per workshop bij. 

Wil jij weten wat ik voor jouw bedrijf of school kan beteken? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina of mail naar [email protected]
anna-staats-oprichter-toos-werkloos
Samengewerkt met
anna-staats-beantwoordt-sollicitatie-vragen
Sollicitatietraining zou een vast onderdeel in ieder curriculum moeten zijn!
Ik werk graag met studenten. Het is niet makkelijk om direct een baan te vinden wanneer je afstudeert, dus een workshop van een professional is welkom (en essentieel!). In mijn workshops voor studenten focus ik op:

Wil je meer informatie?

Wil jij weten wat ik voor jouw bedrijf of school kan beteken? Neem contact op via het contactformulier of mail naar [email protected]
Voor talks en workshops over solliciteren, personal branding en werkgeluk
Een vlotte, praktische aanpak en veel interactie met het publiek
Vanaf € 250,- (ex btw) per talk (en meerprijs van € 150 per extra workshop)
Logo toos

Graafseweg 132
5213 AN Den Bosch
[email protected]

KvK: 78049318
BTW: NL003279053B70
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram